Boerin 2.0

Boerin 2.0

“Ben je op zoek naar iemand die op bevlogen wijze kan vertellen over de mooie kanten en de uitdagingen van het moderne boerenbestaan, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kom graag op locatie om mijn verhaal te doen, advies te geven en om mee te denken over bijvoorbeeld andere manieren van ondernemen, over regelgeving, over natuurbeheer, educatie en ga zo maar door. Je kunt mij boeken als tafeldame en als dagvoorzitter.”

“De kracht van de boer zit ‘m in zijn zichtbaarheid naar de burger”

Motto van Heleen

Heleen Lansink Boerin 2.0

Heleen is docent van huis uit en kan mensen enthousiasmeren, overtuigen en uitdagen. Haar positieve instelling en energie brengt ze over op haar toehoorders.

Ze heeft een afgewogen/duidelijke mening over duurzaam boeren, over een boerenbedrijf runnen in een tijdperk van grote veranderingen, over hoe je je als moeder en als onderdeel van een gezin staande houdt op een dynamisch bedrijf en over de rol van de boer in de samenleving.

Nieuwsgierig naar voorbeelden? Lees haar blogs en bekijk haar vlogs!

Je kunt Heleen boeken:

  • Voor advies
  • Voor lezingen
  • Als tafeldame
  • Als dagvoorzitter
  • Als inspirator

Anderen over Heleen

Voor informatie of het maken van een afspraak

Neem, Heleens motto indachtig, vrijblijvend contact op voor meer informatie, want ‘de kracht van de boer zit ‘m in zijn zichtbaarheid naar de burger.

 

Naam (verplicht):

Onderwerp:


Omschrijving:


Verifieer of u een mens bent:Pin It on Pinterest

Share This