De Melktap

Elke dag verse melk van de boer

Met de komst van een melktap kun je zelf direct verse melk bij ons op de boerderij ophalen. Het systeem werkt heel eenvoudig. Stop geld in de automaat, druk op start en de melk begint te stromen. Laat u verrassen door de smaak van echte melk. Je zult merken dat de smaak veel voller is! Je kunt de melk ook goed toepassen in de keuken, bijvoorbeeld met; pannenkoeken bakken, pudding koken en cappuccino maken. Deel je ervaring met ons!

De Melktap

Met de komst van een melktap kun je zelf verse melk bij ons op de boerderij ophalen. Het systeem werkt eenvoudig: geld er in gooien en dan begint de melk te lopen. Met de startstop-knop kunt u de melkstroom desgewenst tijdelijk onderbreken. Er zit geen wisselautomaat op de tap, dus gepast betalen is verstandig. Je krijgt altijd de hoeveelheid melk waarvoor je betaald hebt. Flessen kun je bij ons afnemen, maar je mag ze ook van thuis meenemen.

 • null

  Stap 1 - Stop geld in de automaat

 • null

  Stap 2 - Zet de fles aan de tap

 • null

  Stap 3 - Druk op start

 • null

  Stap 4 - Druk op stop

Heleen Lansink-Marissen en Rogier Lansink
De melktap van De Melktapperij

Openingstijden en Informatie

Uit de tap komt verse koeienmelk. Het advies van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is om de melk te koken voor gebruik. Als je de melk in de koelkast thuis hebt staan, moet je de melk wel even schudden voor gebruik. De room komt bij langdurig staan, bovenin te drijven.

null

Openingstijden Melktap

De melktap is open op Ma. t/m Zo van 7.00 tot 19.00 uur.
null

Betalen

Je kunt betalen met; 2.00, 1.00, 0,50, 0,20, 0,10 en 0,05 euromunten. Er zit geen wisselautomaat op de tap, dus gepast betalen is verstandig!
Hoe werkt de melktap

Hoe werkt de Meltap

Uitleg over de werking van de Melktap, staat aangegeven bij en op de melktap. Hier kunt u de handleiding van zes stappen vinden.

Rustpunt Melktapperij

Laat je verrassen door de smaak van echte melk!

Laat je verrassen door de smaak van echte melk. Je zult merken dat die veel voller is. Dit merkt je ook wanneer u de melk gaat gebruiken in de keuken. Bijvoorbeeld met pannenkoeken bakken, pudding koken, het bereiden van cappuccino. Deel je ervaringen met ons!

Pannenkoeken bakken met rauwe melk uit melktap

Pin It on Pinterest

Share This