Reacties (3)

 • Boerin22
  25 september 2019

  Beste Heleen,
  Ik ken jou (virtueel) als een boerin die de verbinding zoekt. Dat siert je enorm maar het is de reden dat ik niet zo goed begrijp dat je met nogal ferme taal in het openbaar laat weten niet achter de actie te staan die je collega’s aan het voorbereiden zijn. Wat wil je bereiken met (in dit geval) verdeeldheid zaaien?

  • 25 september 2019

   Ik ben me ervan bewust dat ik er een beetje scherp invlieg, wil ook graag dat het gelezen wordt. Wat ik wil is dat je nadenkt over wat je gaat doen in Den Haag. Mag je jezelf ook iets aanreken? En wat zou je daar willen bereiken in Den Haag?

   Het is geen geheim dat ik vind dat we als boeren daar te kort in schieten, het delen van ons verhaal en wat we doen. Als iemand niet weet wat je doet, kun je ook geen waardering krijgen. Het is absoluut niet bedoeld om verdeeldheid te zaaien, maar bewustwording.

 • Frederique
  25 september 2019

  Of je nou wel of niet de barricades op gaat: ik (en ik denk velen met mij!) sta achter jou en Rogier, maar ook achter de andere boeren. De hardste roepers lijken soms nog nooit een boerderij van dichtbij gezien te hebben is het gevoel wat ik heb, begrijpelijk dat veel boeren het idee hebben geen kant meer op te kunnen dan de terugroepkant. Ik ben trots op het werk wat jullie verzetten en besef me ter dege dat we zonder de boeren nergens zijn.

Plaats reactie